Uživatel nepřihlášen
Blog Mythix
RSS kanál blogu
Píše: Mythix - Rubrika: Blogy
Blog nevyjadřuje názor redakce Zing, více zde.
Blog Mythix

Assassin’s Creed Origins: Recenze PC verze

Středa 1.11.2017 14:25 - Autor: Mythix
To se mi líbí

Assassin’s Creed Origins: Recenze PC verzeJsou to už dva roky od posledního dílu Assassin’s Creed a právě letos se dočkali všichni hráči dalšího dílu této oblíbené franšízy s podtitulem Origins. Jestli se vyplatí navštívit Starověký Egypt, se dočtete v recenzi.

Vítejte v Egyptě!

Zhostíte se role Bayeka, zajímavého charakteru, který se stal asasínem, aby mohl pomstit synovu smrt. Společně s ním se vydáme na velkolepé dobrodružství a budeme odkrývat zajímavé příběhy vedlejších postav i těch hlavních. Prozkoumáte krásy Starověkého Egypta, historické budovy a zažijete písečnou bouři. Díky dynamickému střídání dne a noci, poznáte své okolí z jiné perspektivy. Po kratičkém úvodu je jen už na vás, jestli se vydáte po stopách příběhové linky nebo prozkoumáte své okolí. Moje taktika po celou dobu hraní byla splnit všechny vedlejší aktivity a poté pokračovat v hlavním ději. Díky tomu se mi stávalo, že úroveň mojí postavy byla vyšší než doporučená. Pokud budete chtít plnit vše, věřte mi, že zapomenete, o čem vlastně ta hra je. Určitě to nelze označit jako chybu, protože tempo hry si zvolíte sami. Už od začátku mi bylo jasné, že chci prozkoumat každou píď Egypta a po odehraných 20 hodinách jsem teprve v 33% hry. Mapa je opravdu velká, skrývá se v ní hodně měst a záhad, které lze objevit. Dokonce i lokace, které vypadají pustě a zasypané pískem nabízí různá nebezpečenství. Města opravdu žijí, každé vypadá jinak a díky rozdílům v prostředí, vás hra nepřestane překvapovat. Jako v Zaklínači i zde můžete projít celý svět bez jediné načítací obrazovky, což samozřejmě neplatí u rychlého cestovaní nebo příběhových misí. Pokud se chcete spíše projet, není nic jednoduššího, než zavolat svého koně a stisknout tlačítku A (pokud hrajete na XBOX ovladači). Tato vychytávka vám umožní jet až na zvolené místo na mapě bez nutností mačkat jiné klávesy.





Assassin’s Creed Origins se podle mě může chlubit nejlepším designem misí. Od sbírání vodítek, řešení hádanek, závodění nebo bojování v aréně, zabíjení kapitánů v pevnosti, bojování lodí na moři nebo hledání souhvězdí na noční obloze. Vše vyjmenované působí ve hře velmi dobře. Plánovaní, jak projít danou pevnost bez toho aniž by mě viděli nepřátelé, mě bavilo úplně nejvíce. Musím pochválit prozkoumávaní hrobek a chrámů, dozvídat se zajímavosti o vašem okolí je velmi poučné a podle mě tuto práci Ubisoft odvedl dobře. Na mini mapě se skrývá i hodně truhel, které můžete sesbírat a vylepšit si tak svou dosavadní výbavu. Ve Starověkém Egyptě zažijete nespočet momentů a některé z nich určitě nezapomenete. V Origins si užijete samozřejmě i hodně parkouru a šplhání. Musím říct, že tohle vývojáři vylepšili hodně. V předchozích hrách se mi stávalo, že postava často odskočila z budovy na zem a zemřela. Zde mi to šplhání připadá plynulejší, svižnější a bez jediného zádrhelu. Po celou dobu hraní Bayek neselhal a neseskočil někam, kam neměl.





Dalším výrazným plusem je zábavné vylepšování vaší postavy. Assassin’s Creed vám dovolí odemknout a vylepšit schopnosti i výzbroj. Na základě vašeho stylu hraní se budete rozhodovat, co se vám zrovna hodí do vínku a co ne. Vylepšování postavy k obrazu svému je velmi zábavná činnost a přiznejte se, kdo by na konci hry, nechtěl mít fulll legendary build? Naštěstí vám Origins dá svobodu, jak budete ke všem misím přistupovat. Buď danou lokaci projdete jako Hitman nebo použijete vašeho společnici Senu, která prozkoumá danou oblast a označí nepřátelé i skryté truhly v okolí. Připadá mi to jako super cheat, když vidíte skrz zdi, co ostatní postavy dělají, jestli stráže spí a využít tyto znalosti ve svůj prospěch. Když chvilku nic neděláte, Senu přiletí na vaší ruku a můžete si ji i pohladit, což je pro mě nejoblíbenější činnost v celé hře a moc pěkný detail.





Pokud máte rádi výzvy, naleznete ve světě mini-bossy Fylaky, kteří mají velkou úroveň a je docela těžké je porazit. Jakmile na vás narazí, je to prakticky vaše smrt. Příjemnou změnou jsou souboje, které jsou jiné než v předchozích dílech. Už to není jen o mačkání jednoho tlačítka, ale musíte střídat své útoky, bránit se, uhýbat se, dokonce i taktizovat, neboť nepřátelé na vás nejdou po jednom, jak bývalo zvykem, ale ve větších skupinkách. Dokonce umí taktizovat taky! Nejraději nasednou na koně a odstřelují vás z dálky z bezpečí sedla. Když si nebudete dávat velký pozor, jeden z nich uteče, přivolá pomoct a pak jste v pěkném průšvihu. Díky tomu jsou souboje o mnoho zajímavější a někdy můžou být frustrující, protože nápor nepřátel nezvládnete podle svých představ a zemřete. V boji vám pomohou různé typy zbraní, některé z nich mají i skvělé bonusy jako jsou krvácení, vetší poškození, obnova životů apod. Odstřelování nepřátel z dálky lukem se vám může taky vyplatit nebo můžete použít kouřovou clonu.

 





Hlavním tématem hry jsou mikrotransakce. Na začátku můžete mít 200 Helixů – což je měna, kterou si musíte zakoupit za reálné peníze. Za ní si můžete koupit některé kosmetické blbůstky, které nenajdete v herním světě. Například mapa, jež vám odhalí všechny collectibles, což je velká pomoc. Lze si zakoupit materiály, peníze, předměty, schopnosti, jednorožce, prakticky všechno co si dovedete představit. Tyto mikrotransakce jsou mi naprosto ukradené, kvůli nim nebudu snižovat známku, protože to beru tak, že nikdo vás nenutí je kupovat! Myslím si, že jejich výskyt nijak neovlivňuje hráče při hraní.





Technická stránka hry

Na grafice Nvidia GeForce GTX 1060 6GB mi jede hra plynule bez sebemenšího propadu FPS. Za celou dobu hraní mi hra spadla jen jednou nejspíš kvůli tomu, že nezvládla streamování na Twitch. Od té doby nic nenahrávám a jede mi to krásně plynule. Grafika je opravdu pěkná, mám všechno nastavené na Ultra a vyfocené fotky najdete samozřejmě v článku. Nemůžu si stěžovat na problémy se zvukem nebo na nějaké záseky. Menší bugy se sice nakonec objevily ale takového rázu, že třeba lev utíkal jakoby do kamene a nějak se sekl, tohle mi udělal i jednou kůň, jinak nic. Podle FAQ Ubisoftu si jsou toho vývojáři vědomi a snad brzy tyto nedostatky opraví. Nechápu však některé negativní komentáře během první hodiny, co hra vyšla. Podle mě důvod jejich problémů, byl mezi počítačem a klávesnicí.





Závěr

Assassin’s Creed Origins je povinností pro všechny fanoušky franšízy nebo i hráče, kteří už na tuto sérii zanevřeli. Zatím žádná hra vám nenabídne tak skvěle vypracovaný Starověký Egypt v tak pěkných detailech. Můžete se dozvědět hodně nových věci a taky si přečíst něco o Desmondovi a dalších postavách, které figurovali v předchozích dílech. Společně s Bayekem se vydáte na dobrodružnou výpravu, na kterou nikdy nezapomenete!

Assassin's Creed: Origins na PC, PS4, Xbox One Hodnocení hry
Skóre hry 10 10/10
Assassin's Creed: Origins
» Více o hře
Líbí se mi
  • Zpracování Starověkého Egypta
  • Bayek a Senu
  • Design vedlejších úkolů
  • Vylepšený parkour
  • Vylepšování postavy
  • Velmi povedená optimalizace
  • Fotorežim
Vadí mi
  • Nevýrazné technické nedostatky
Verdikt: Assassin’s Creed Origins je velmi povedená hra, která nabízí toho hodně nového a díky ní se podíváte do Starověkého Egypta, jak jste jej doposud neznali. Důvodů proč si hru pořídit je několik! Za mě jsou to převážně plusy a pro mě je AC Origins nejlepším dílem od Brotherhoodu!
Tisk
Hodnocení:
( 6.5 / 33 hlasů ) Ohodnoťte článek kliknutím na hvězdičku.
 

Napsat nový komentář

Komentář k blogovému článku Assassin’s Creed Origins: Recenze PC verze
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Playman   1x   Zkusil jsem projít nějáká témata týkající se tohoto problému a tento problém totožný mělo hodně lidí, třeba zde: [ odkaz ]

Nakonec se mi to podařilo vyřešit snad! Doufám, že až to zítra zapnu, že již to nebude blbnout. Ve vlastnostech souboru jsem pozapínal vše co šlo, kompatibilita W7 ikdyž mám W10 a zaškrnul jsem skoro všechna okýnka a super, šlape to! :-D Screen zde: [ odkaz ] Zejtra asi napíšu vlákno sem na forum, aby pokud by někomu hra nefungovala věděl jak má postupovat. Je divné, že tento problém měli lidi již při vydání hry a bylo již několik patchů a ten problém v té hře stále přetrvává.
Playmanplayman62
    16.11.2017 02:24
Playman

Zkusil jsem projít nějáká témata týkající se tohoto problému a tento problém totožný mělo hodně lidí, třeba zde: [ odkaz ]

Nakonec se mi to podařilo vyřešit snad! Doufám, že až to zítra zapnu, že již to nebude blbnout. Ve vlastnostech souboru jsem pozapínal vše co šlo, kompatibilita W7 ikdyž mám W10 a zaškrnul jsem skoro všechna okýnka a super, šlape to! :-D Screen zde: [ odkaz ] Zejtra asi napíšu vlákno sem na forum, aby pokud by někomu hra nefungovala věděl jak má postupovat. Je divné, že tento problém měli lidi již při vydání hry a bylo již několik patchů a ten problém v té hře stále přetrvává.

Strec   1x   Může se ti s tou hrou něco v PC bít. Hra se ti vypne, ale vypne se hra nebo ji něco shodí? Je to naprd, ale vina není jen na straně hry, otázka je jakej má podíl na vině.
Antivir/firewall mi už blokoval hru, Win10 mi už několikrát zatopil a nejen u her, nestíhající HW mi už shazoval hru a když už jsem moc zatopil i vypínal PC. Pamatuju, kdy u AC2 jsem několik dní nehrál, protože ZoneAlarm mi blokoval ten Ulauncher a hru. Od středy do pátku noci jsem se s tím s*** hned jak jsem dorazil ze školy (jen se hra zapla a hned zase vypla... žádná hláška nic) . Pak jsem zkoušel víc hledat problém okolo hry než v ní. A problém i řešení jsem našel. Na podporu jsem s tím taky psal... odpověď čekám do teď. Tedy tu nápomocnou a ne, že jsem se měsíc neozval, tak to uzavírají jako vyřešené.
Zkus projet to jejich forum [ odkaz ]
Čekat až ti oni pomůžou a jestli vůbec je jen ztracený čas.

A u toho cizího PC přivedela aktualizace počítač až do náruče servisu na kompletní čistku Winu. Nedalo se s tím konvenčníma metodama hnout. Dodrbalo to celej systém, že i k možnostem jestli chci obnovit poslední funkční verzi nebo reinstal byl porod... a když už se zadařilo tam dostat... i to nešlo :D.
Strecstrec4311
    16.11.2017 01:58
Strec

@ odpověď na komentář od Playman:Může se ti s tou hrou něco v PC bít. Hra se ti vypne, ale vypne se hra nebo ji něco shodí? Je to naprd, ale vina není jen na straně hry, otázka je jakej má podíl na vině.
Antivir/firewall mi už blokoval hru, Win10 mi už několikrát zatopil a nejen u her, nestíhající HW mi už shazoval hru a když už jsem moc zatopil i vypínal PC. Pamatuju, kdy u AC2 jsem několik dní nehrál, protože ZoneAlarm mi blokoval ten Ulauncher a hru. Od středy do pátku noci jsem se s tím s*** hned jak jsem dorazil ze školy (jen se hra zapla a hned zase vypla... žádná hláška nic) . Pak jsem zkoušel víc hledat problém okolo hry než v ní. A problém i řešení jsem našel. Na podporu jsem s tím taky psal... odpověď čekám do teď. Tedy tu nápomocnou a ne, že jsem se měsíc neozval, tak to uzavírají jako vyřešené.
Zkus projet to jejich forum [ odkaz ]
Čekat až ti oni pomůžou a jestli vůbec je jen ztracený čas.

A u toho cizího PC přivedela aktualizace počítač až do náruče servisu na kompletní čistku Winu. Nedalo se s tím konvenčníma metodama hnout. Dodrbalo to celej systém, že i k možnostem jestli chci obnovit poslední funkční verzi nebo reinstal byl porod... a když už se zadařilo tam dostat... i to nešlo :D.Komentář byl autorem naposledy upraven 16.11.2017 02:15

Původní verze před úpravami:Může se ti s tou hrou něco v PC bít. Hra se ti vypne, ale vypne se hra nebo ji něco shodí? Je to naprd, ale vina není jen na straně hry, otázka je jakej má podíl na vině.
Antivir/firewall mi už blokoval hru, Win10 mi už několikrát zatopil a nejen u her, nestíhající HW mi už shazoval hru a když už jsem moc zatopil i vypínal PC. Pamatuju, kdy u AC2 jsem několik dní nehrál, protože ZoneAlarm mi blokoval ten Ulauncher a hru... od středy do pátku noci jsem se s tím s*** hned jak jsem dorazil ze školy (jen se hra zapla a hned zase vypla... žádná hláška nic) . Pak jsem zkoušel víc hledat problém okolo hry než v ní a řešení se našlo.

A u toho cizího PC přivedela aktualizace počítač až do náruče servisu na kompletní čistku Winu.

Playman napsal:Jo 3 nebo 4 dny dozadu byla velká W10 aktualizace. A dneska mi to nainstalovalo nějakou menší. Takže máš Strec asi pravdu. Každopádně už to nebudu tak hrotit. Zvolním a pokud mi ta podpora neporadí do týdne do použitelného a funkčního stavu, tak tu hru vracím. Snad mi ten instant gaming vrátí peníze. Edit: Jak nebude to hrou když se hra sama bez zjevného důvodu vypne? A sama? To přeci musí být hrou Streci.

Playman    Jo 3 nebo 4 dny dozadu byla velká W10 aktualizace. A dneska mi to nainstalovalo nějakou menší. Takže máš Strec asi pravdu. Každopádně už to nebudu tak hrotit. Zvolním a pokud mi ta podpora neporadí do týdne do použitelného a funkčního stavu, tak tu hru vracím. Snad mi ten instant gaming vrátí peníze. Edit: Jak nebude to hrou když se hra sama bez zjevného důvodu vypne? A sama? To přeci musí být hrou Streci.Playmanplayman62    15.11.2017 23:40 Playman

Jo 3 nebo 4 dny dozadu byla velká W10 aktualizace. A dneska mi to nainstalovalo nějakou menší. Takže máš Strec asi pravdu. Každopádně už to nebudu tak hrotit. Zvolním a pokud mi ta podpora neporadí do týdne do použitelného a funkčního stavu, tak tu hru vracím. Snad mi ten instant gaming vrátí peníze. Edit: Jak nebude to hrou když se hra sama bez zjevného důvodu vypne? A sama? To přeci musí být hrou Streci.

Strec    Ono jestli to nebude hrou, ale něčím v PC. Není to dávno, co jsem musel opravovat cizí PC, protože Win10 měl aktualizaci.Strecstrec4311    15.11.2017 23:36 Strec

@ odpověď na komentář od Playman:Ono jestli to nebude hrou, ale něčím v PC. Není to dávno, co jsem musel opravovat cizí PC, protože Win10 měl aktualizaci.

Playman napsal:Ljuk88: Ne mám Intel Core i7-2600K ale seš blízko grafiku mám od AMD, konkrétně: Radeon RX 470 8GB.

Strec: Jo napsal jsem na Ubi podporu. Zkoušel jsem aktualizovat soft od grafické karty a najednou mi W10 začalo házet chybovou hlášku chybné bitové kopie a něco o AMD. Edit: Jedna hra sice nejde ale ostatní naštěstí jdou v pohodě.

To je na přeinstalaci celého OS. To je na mě moc.

Playman    Ljuk88: Ne mám Intel Core i7-2600K ale seš blízko grafiku mám od AMD, konkrétně: Radeon RX 470 8GB.

Strec: Jo napsal jsem na Ubi podporu. Zkoušel jsem aktualizovat soft od grafické karty a najednou mi W10 začalo házet chybovou hlášku chybné bitové kopie a něco o AMD. Edit: Jedna hra sice nejde ale ostatní naštěstí jdou v pohodě.

To je na přeinstalaci celého OS. To je na mě moc.
Playmanplayman62
    15.11.2017 21:19
Playman

Ljuk88: Ne mám Intel Core i7-2600K ale seš blízko grafiku mám od AMD, konkrétně: Radeon RX 470 8GB.

Strec: Jo napsal jsem na Ubi podporu. Zkoušel jsem aktualizovat soft od grafické karty a najednou mi W10 začalo házet chybovou hlášku chybné bitové kopie a něco o AMD. Edit: Jedna hra sice nejde ale ostatní naštěstí jdou v pohodě.

To je na přeinstalaci celého OS. To je na mě moc.Komentář byl autorem naposledy upraven 15.11.2017 22:40

Původní verze před úpravami:Ljuk88: Ne mám Intel Core i7-2600K ale seš blízko grafiku mám od AMD, konkrétně: Radeon RX 470 8GB.

Strec: Jo napsal jsem na Ubi podporu. Zkoušel jsem aktualizovat soft od grafické karty a najednou mi W10 začalo házet chybovou hlášku chybné bitové kopie a něco o AMD. Dneska už na všechno seru.

To je na přeinstalaci celého OS. To je na mě moc.

Ljuk88    Jakej mas procesor? Nemas nahodou Phenoma?Ljuk88ljuk8875031    15.11.2017 20:56 Ljuk88

@ odpověď na komentář od Playman:Jakej mas procesor? Nemas nahodou Phenoma?Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Playman napsal:Jak jí spustím v okně když se ani nedostanu do žádného menu, nikam? Kliknu v uplay na ikonku hry, problikne obrázek hry na 2 sekundy a hra se sama vypne a zavře. . nwm. .

Strec    Zkus se podívat na jejich fora a napiš na podporu. I google může pomoct. Tady ti těžko někdo pomůže, pokud je to opravdu problém hry.Strecstrec4311    15.11.2017 20:51 Strec

@ odpověď na komentář od Playman:Zkus se podívat na jejich fora a napiš na podporu. I google může pomoct. Tady ti těžko někdo pomůže, pokud je to opravdu problém hry.

Playman napsal:Jak jí spustím v okně když se ani nedostanu do žádného menu, nikam? Kliknu v uplay na ikonku hry, problikne obrázek hry na 2 sekundy a hra se sama vypne a zavře. . nwm. .

Playman    Jak jí spustím v okně když se ani nedostanu do žádného menu, nikam? Kliknu v uplay na ikonku hry, problikne obrázek hry na 2 sekundy a hra se sama vypne a zavře. . nwm. .Playmanplayman62    15.11.2017 20:49 Playman

@ odpověď na komentář od Desert_Eagle_5:Jak jí spustím v okně když se ani nedostanu do žádného menu, nikam? Kliknu v uplay na ikonku hry, problikne obrázek hry na 2 sekundy a hra se sama vypne a zavře. . nwm. .

Desert_Eagle_5 napsal:Zkus si ji spustit v okně. A na nižší rozlišení.

Desert_Eagle_5    Zkus si ji spustit v okně. A na nižší rozlišení.Desert_Eagle_5desert_eagle_565267    15.11.2017 20:36 Desert_Eagle_5

@ odpověď na komentář od Playman:Zkus si ji spustit v okně. A na nižší rozlišení.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Playman napsal:Tahle zasraná zrůdnost se ani nespustí!

Když se mi AC Origins nespustilo poprvé, hru jsem odinstalovat a stáhnul znova! Kliknu na tu hru, spustí se a problikne a nejde na fullscreen a hra se ani nezapne! KUA! Snad alespoň půjde vrátit protože nefunkční hru to je děs.

Playman    Tahle zasraná zrůdnost se ani nespustí!

Když se mi AC Origins nespustilo poprvé, hru jsem odinstalovat a stáhnul znova! Kliknu na tu hru, spustí se a problikne a nejde na fullscreen a hra se ani nezapne! KUA! Snad alespoň půjde vrátit protože nefunkční hru to je děs.
Playmanplayman62
    15.11.2017 20:23
Playman

Tahle zasraná zrůdnost se ani nespustí!

Když se mi AC Origins nespustilo poprvé, hru jsem odinstalovat a stáhnul znova! Kliknu na tu hru, spustí se a problikne a nejde na fullscreen a hra se ani nezapne! KUA! Snad alespoň půjde vrátit protože nefunkční hru to je děs.

Desert_Eagle_5    Výborná recenze, zatím jsem odehrál jen 13 hodin, ale začal jsem se origins věnovat teprve včera. A vypadá to že tam padne další stovka. Je prostě super.Desert_Eagle_5desert_eagle_565267    13.11.2017 14:46 Desert_Eagle_5

Výborná recenze, zatím jsem odehrál jen 13 hodin, ale začal jsem se origins věnovat teprve včera. A vypadá to že tam padne další stovka. Je prostě super.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

SamFisher   1x   Jako ono celkově se AC povedl :thumbup: ten rok pauzy tomu vážně pomohl :thumbup: teď ještě to samé dělat i u jiných titulů, které vycházejí každoročně a bude to v cajku :thumbup:SamFishersamfisher16017    12.11.2017 09:30 SamFisher

Jako ono celkově se AC povedl :thumbup: ten rok pauzy tomu vážně pomohl :thumbup: teď ještě to samé dělat i u jiných titulů, které vycházejí každoročně a bude to v cajku :thumbup:

Playman   1x   Tak jsem si vážění taky koupil Assassin’s Creed Origins za 44 euro. Jsem na hru velmi zvědavý. Snad nebudu potřebovat kupovat nějáký DLC obsah a kraviny. .

EDIT: Zatím převládá spokojenost, hra se mi zatím sekla pouze jednou na vteřinku. Čerství screenshot: [ odkaz ]
Playmanplayman62
    12.11.2017 00:04
Playman

Tak jsem si vážění taky koupil Assassin’s Creed Origins za 44 euro. Jsem na hru velmi zvědavý. Snad nebudu potřebovat kupovat nějáký DLC obsah a kraviny. .

EDIT: Zatím převládá spokojenost, hra se mi zatím sekla pouze jednou na vteřinku. Čerství screenshot: [ odkaz ]Komentář byl autorem naposledy upraven 12.11.2017 02:18

Původní verze před úpravami:Tak jsem si vážění taky koupil Assassin’s Creed Origins za 44 euro. Jsem na hru velmi zvědavý. Snad nebudu potřebovat kupovat nějáký DLC obsah a kraviny. .

GoOdTiMe   2x   Já jsem se, slečno Mythixová, jen slušně a bez invektiv podivil. Když v tom se na mě vrhl ten hrubián a lotr. Vynadal mi do trolla, a spolu s tím po mně požadoval nepřiměřenou fyzickou námahu.GoOdTiMegoodtime13181    11.11.2017 23:38 GoOdTiMe

Já jsem se, slečno Mythixová, jen slušně a bez invektiv podivil. Když v tom se na mě vrhl ten hrubián a lotr. Vynadal mi do trolla, a spolu s tím po mně požadoval nepřiměřenou fyzickou námahu.Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Bruce Wayne    Nápodobně... Prolejzám všechno jen hlavní příběh ne... Mám všechno komplet - už mi zbývá splnit pár misí v Kyrenaii a celé Mesogeios Sea takže zejtra po práci :D Fotomód jsem zatím ani nepoužil - mám rád spíše akční fotky takže jedu přes share... Případě střihnu nějaké to video... Takové nabírání hodin je naprosto pochopitelné - obzvláště já jsem takovej magor co má rád naprostou kompletnost :)Bruce Waynebruce-wayne24219    11.11.2017 23:31 Bruce Wayne

@ odpověď na komentář od Corvus:Nápodobně... Prolejzám všechno jen hlavní příběh ne... Mám všechno komplet - už mi zbývá splnit pár misí v Kyrenaii a celé Mesogeios Sea takže zejtra po práci :D Fotomód jsem zatím ani nepoužil - mám rád spíše akční fotky takže jedu přes share... Případě střihnu nějaké to video... Takové nabírání hodin je naprosto pochopitelné - obzvláště já jsem takovej magor co má rád naprostou kompletnost :)

Corvus napsal:No, já právě POUZE 27% a už jsem ve hře utopil 43 hodin, což se rovná tomu, že si užívám každý detail :-) Vše, co jse mzatím projel znám nazpaměť. Každou uličku, zákoutí :-) Hodně se mi líbí i robustní fotomód. Horší je, že v téhle hře se dá fotit VŠECHNO :-D Děs!

Mythix   2x   Já vás snažně prosím, nechte si ty urážky někam jinam!Mythixmythix30055    11.11.2017 23:17 Mythix

Já vás snažně prosím, nechte si ty urážky někam jinam!

Corvus   2x   No, já právě POUZE 27% a už jsem ve hře utopil 43 hodin, což se rovná tomu, že si užívám každý detail :-) Vše, co jse mzatím projel znám nazpaměť. Každou uličku, zákoutí :-) Hodně se mi líbí i robustní fotomód. Horší je, že v téhle hře se dá fotit VŠECHNO :-D Děs!Corvuscorvus13394    11.11.2017 23:11 Corvus

@ odpověď na komentář od Bruce Wayne:No, já právě POUZE 27% a už jsem ve hře utopil 43 hodin, což se rovná tomu, že si užívám každý detail :-) Vše, co jse mzatím projel znám nazpaměť. Každou uličku, zákoutí :-) Hodně se mi líbí i robustní fotomód. Horší je, že v téhle hře se dá fotit VŠECHNO :-D Děs!

Bruce Wayne napsal:Corvus: Mythix: To se někdo má... Podle statistik mám 45% při 66 hodinách... Přiměřené tedy... A hra se mne ne a ne pustit :D

Corvus   4x   Bla bla bla. Vlez mi na záda trolle. Víš kulový, co jsem všechno hrál nebo nehrál. Ty jsi viděl AC: O leda tak na youtube a kádruješ. Navíc je to čistě subjektivní a pro mě je vcelku Assassin graficky naprosto nádherná záležitost, kde se atmosféra doslova krájí. Že tě neustále baví otravovat vzduch a reagovat na lidi, se kterými se neshodneš naprosto v ničem. Tvůj trololo postoj je na zingu známý a tvé komentáře mají pro mě hodnotu asi tak jako ranní lejno.Corvuscorvus13394    11.11.2017 23:09 Corvus

@ odpověď na komentář od GoOdTiMe:Bla bla bla. Vlez mi na záda trolle. Víš kulový, co jsem všechno hrál nebo nehrál. Ty jsi viděl AC: O leda tak na youtube a kádruješ. Navíc je to čistě subjektivní a pro mě je vcelku Assassin graficky naprosto nádherná záležitost, kde se atmosféra doslova krájí. Že tě neustále baví otravovat vzduch a reagovat na lidi, se kterými se neshodneš naprosto v ničem. Tvůj trololo postoj je na zingu známý a tvé komentáře mají pro mě hodnotu asi tak jako ranní lejno.

GoOdTiMe napsal:Corvus: To jsi toho moc nehrál, jestli je u tebe ACO nejhezčí hra roku...

Bruce Wayne   4x   Corvus: Mythix: To se někdo má... Podle statistik mám 45% při 66 hodinách... Přiměřené tedy... A hra se mne ne a ne pustit :DBruce Waynebruce-wayne24219    11.11.2017 23:03 Bruce Wayne

Corvus: Mythix: To se někdo má... Podle statistik mám 45% při 66 hodinách... Přiměřené tedy... A hra se mne ne a ne pustit :D

GoOdTiMe   3x   Corvus: To jsi toho moc nehrál, jestli je u tebe ACO nejhezčí hra roku...GoOdTiMegoodtime13181    11.11.2017 23:02 GoOdTiMe

Corvus: To jsi toho moc nehrál, jestli je u tebe ACO nejhezčí hra roku...Komentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Mythix   3x   já mám nějakých 50 hodin už a 96% hry :DMythixmythix30055    11.11.2017 23:00 Mythix

@ odpověď na komentář od Corvus:já mám nějakých 50 hodin už a 96% hry :D

Corvus napsal:43 hodin - 27% hry. Tomu říkám vytěžit každý region do mrtě :-) Vizuálně nejkrásnější hra letoška. Atmosféra absolutně na jedničku. Podtrženou. Míra detailů ohromující...

Corvus   4x   43 hodin - 27% hry. Tomu říkám vytěžit každý region do mrtě :-) Vizuálně nejkrásnější hra letoška. Atmosféra absolutně na jedničku. Podtrženou. Míra detailů ohromující...Corvuscorvus13394    11.11.2017 22:51 Corvus

43 hodin - 27% hry. Tomu říkám vytěžit každý region do mrtě :-) Vizuálně nejkrásnější hra letoška. Atmosféra absolutně na jedničku. Podtrženou. Míra detailů ohromující...

reflex24    Koukám, tady se to rozjíždí. :D :D :Dreflex24reflex2428655    11.11.2017 21:22 reflex24

Koukám, tady se to rozjíždí. :D :D :DKomentář odeslán z mobilní verze m.zing.cz

Mythix   1x   Ty taky nejsi bůhví jaký slušňák, ale to tu nebudu probírat... ty se vždycky na mém blogu objevíš, nevíš ani o co jde a hned se do mě pustíš, slušný člověk co má mozek, by pochopil, že když je to můj blog tak mi vadí číst takový výlevy a Playmanovi jsem se omluvilaMythixmythix30055    11.11.2017 20:51 Mythix

@ odpověď na komentář od ThainDegu:Ty taky nejsi bůhví jaký slušňák, ale to tu nebudu probírat... ty se vždycky na mém blogu objevíš, nevíš ani o co jde a hned se do mě pustíš, slušný člověk co má mozek, by pochopil, že když je to můj blog tak mi vadí číst takový výlevy a Playmanovi jsem se omluvila

ThainDegu napsal:Promiň, ale tvůj poslední komentář mi nepřišel zrovna slušný. Proto daná poznámka.

Já sám jsem nikdy komentáře nemazal.

Souhlasím však s tím, že se mohli krotit, mazat to jako celek však bylo zbytečné.

ThainDegu člen redakce    Promiň, ale tvůj poslední komentář mi nepřišel zrovna slušný. Proto daná poznámka.

Nechci rozpoutat nekonečnou a hlavně zbytečnou diskuzi takže takto. . Smazala jsi mi komentáře, takže proto jsem se do tebe pustil, nikoliv jen tak, jak popisuješ v následujícím komentáři, na který nemám sílu odpovídat další rozsáhlým textíkem.

Já sám jsem nikdy komentáře nemazal.

Souhlasím však s tím, že se mohli krotit, mazat to jako celek však bylo zbytečné.
ThainDeguthaindegu27578
    11.11.2017 20:40
ThainDegu

@ odpověď na komentář od Mythix:Promiň, ale tvůj poslední komentář mi nepřišel zrovna slušný. Proto daná poznámka.

Nechci rozpoutat nekonečnou a hlavně zbytečnou diskuzi takže takto. . Smazala jsi mi komentáře, takže proto jsem se do tebe pustil, nikoliv jen tak, jak popisuješ v následujícím komentáři, na který nemám sílu odpovídat další rozsáhlým textíkem.

Já sám jsem nikdy komentáře nemazal.

Souhlasím však s tím, že se mohli krotit, mazat to jako celek však bylo zbytečné.Komentář byl autorem naposledy upraven 11.11.2017 22:11

Původní verze před úpravami:Promiň, ale tvůj poslední komentář mi nepřišel zrovna slušný. Proto daná poznámka.

Já sám jsem nikdy komentáře nemazal.

Souhlasím však s tím, že se mohli krotit, mazat to jako celek však bylo zbytečné.

Mythix napsal:Takže já se chovat neumím? Já aspon nepíšu, že všechno v té spoušti bylo ke hře. Schválně jsem ti odepsala, abys viděl, že nebylo, takže jsem to smazala a budu mazat vše co se netýká této hry. Vy tam v redakci děláte úplně to samé. Kdybych nesnášela kritiku udělala bych to co u článku Diabla, ale neudělala jsem to, protože tu kritiku beru, ale k řešení komplexů můj blog není

Mythix   1x   Takže já se chovat neumím? Já aspon nepíšu, že všechno v té spoušti bylo ke hře. Schválně jsem ti odepsala, abys viděl, že nebylo, takže jsem to smazala a budu mazat vše co se netýká této hry. Vy tam v redakci děláte úplně to samé. Kdybych nesnášela kritiku udělala bych to co u článku Diabla, ale neudělala jsem to, protože tu kritiku beru, ale k řešení komplexů můj blog neníMythixmythix30055    11.11.2017 20:29 Mythix

@ odpověď na komentář od ThainDegu:Takže já se chovat neumím? Já aspon nepíšu, že všechno v té spoušti bylo ke hře. Schválně jsem ti odepsala, abys viděl, že nebylo, takže jsem to smazala a budu mazat vše co se netýká této hry. Vy tam v redakci děláte úplně to samé. Kdybych nesnášela kritiku udělala bych to co u článku Diabla, ale neudělala jsem to, protože tu kritiku beru, ale k řešení komplexů můj blog není

ThainDegu napsal:Nic. Proč bych s tím něco dělal ? Měl jsem názor a slušně jsem ho vyjádřil. Umím se totiž chovat. A klidně to tu smaž, když tě to potěší.

ThainDegu člen redakce    Nic. Proč bych s tím něco dělal ? Měl jsem názor a slušně jsem ho vyjádřil. Umím se totiž chovat. A klidně to tu smaž, když tě to potěší.ThainDeguthaindegu27578    11.11.2017 20:25 ThainDegu

@ odpověď na komentář od Mythix:Nic. Proč bych s tím něco dělal ? Měl jsem názor a slušně jsem ho vyjádřil. Umím se totiž chovat. A klidně to tu smaž, když tě to potěší.

Mythix napsal:jseš mi ukradenej Ondro, můžu si smazat co chci a ano tu spoušť jsem tu nechtěla, mám na to právo, co s tm uděláš?

hodte na toho vola sít a rovnou ustav
von totiz chudak vubec nevi co napsal za hloupost :-D
A nepřizná chybu a nepřizná! ! :D
Prave ze nevi :D

Fakt to bylo k tématu, sry, že jsem to neviděla :D

Mythix    jseš mi ukradenej Ondro, můžu si smazat co chci a ano tu spoušť jsem tu nechtěla, mám na to právo, co s tm uděláš?

hodte na toho vola sít a rovnou ustav
von totiz chudak vubec nevi co napsal za hloupost :-D
A nepřizná chybu a nepřizná! ! :D
Prave ze nevi :D

Fakt to bylo k tématu, sry, že jsem to neviděla :D
Mythixmythix30055
    11.11.2017 20:16
Mythix

@ odpověď na komentář od ThainDegu:jseš mi ukradenej Ondro, můžu si smazat co chci a ano tu spoušť jsem tu nechtěla, mám na to právo, co s tm uděláš?

hodte na toho vola sít a rovnou ustav
von totiz chudak vubec nevi co napsal za hloupost :-D
A nepřizná chybu a nepřizná! ! :D
Prave ze nevi :D

Fakt to bylo k tématu, sry, že jsem to neviděla :D

ThainDegu napsal:„Upřímně jsem tu spoušť nečetla. “ Jo tak to pak chápu proč jsi to smazala. Ale každý komentář co tu byl se hry týkal. Řešilo se to jak funguje a jeden intelektuál tu radil jak chytře problém vyřešit. :) A kritiku bohužel moc nebereš jinak by k takovýmto trapným chvilkám nedocházelo. Není to první ani poslední moment, kdy mažeš názory, které ti dvakrát nesedí do krámu.

ThainDegu člen redakce   2x   „Upřímně jsem tu spoušť nečetla. “ Jo tak to pak chápu proč jsi to smazala. Ale každý komentář co tu byl se hry týkal. Řešilo se to jak funguje a jeden intelektuál tu radil jak chytře problém vyřešit. :) A kritiku bohužel moc nebereš jinak by k takovýmto trapným chvilkám nedocházelo. Není to první ani poslední moment, kdy mažeš názory, které ti dvakrát nesedí do krámu.ThainDeguthaindegu27578    11.11.2017 19:52 ThainDegu

@ odpověď na komentář od Mythix:„Upřímně jsem tu spoušť nečetla. “ Jo tak to pak chápu proč jsi to smazala. Ale každý komentář co tu byl se hry týkal. Řešilo se to jak funguje a jeden intelektuál tu radil jak chytře problém vyřešit. :) A kritiku bohužel moc nebereš jinak by k takovýmto trapným chvilkám nedocházelo. Není to první ani poslední moment, kdy mažeš názory, které ti dvakrát nesedí do krámu.

Mythix napsal:Upřímně jsem tu spoušť nečetla, omlouvám se, na negativ ní názor na hru máš stoprocentně nárok, já to beru :) Ale když jsem ráno viděla tu paseku, celý jsem to promazala, nic ve zlém, ale to si fakt můžete řešit jinde

Mythix   1x   už jsem to vysvětlila Same, víc neumím :) a já kritiku beru, mě vůbec nevadí, klidně at to nesnáší všichni, důležitý je že se to líbí mě :)Mythixmythix30055    11.11.2017 19:27 Mythix

@ odpověď na komentář od SamFisher:už jsem to vysvětlila Same, víc neumím :) a já kritiku beru, mě vůbec nevadí, klidně at to nesnáší všichni, důležitý je že se to líbí mě :)

SamFisher napsal:ano je to tvůj blog, ale třeba zrovna Playman měl hodně dobré komentáře k AC a sérii celkově, které jsi mazat nemusela :thumbup: musíš se smířit i kritikou hry :thumbup: o tom diskuze je :D Pokud vyloženě netrollí, neuráží tě, není to mimo téma, tak nevidím důvod k výmazu :D

O autorovi blogu

Mythix
Mythix
Žena, 21 let, Brno

Ahoj, vítám vás na svém profilu! Moje přezdívka je Mythix, na steamu BigDog. Ráda hraji hry na PC, na konzoli nebo i někdy na mobilu. Na Zing jsem se přidala, abych se zlepšila v psaní a splnila si svůj sen se stát redaktorkou nebo spisovatelkou. Zjistila jsem však, že je lepší to mít jako koníček, snad vás tedy mé články budou bavit!

Něco o mně

Očekávané filmy: Thor: Ragnarok, Transformer: Poslední rytíř, Star Wars, Tomb Raider

Očekávané hry: Star Wars Battlefront II, Anthem, Way Out, The Crew 2

Oblíbené seriály: Vražedná práva, Simpsonovi, Teorie velkého třesku, Futurama. Červený trpaslík, Ajťáci, Awkward a spostu dalších

Herní srdcovky: Stardew Valley, God of War, AC 2 série, Zaklínač, Heroes 3, Planet Coaster, Uncharted série a většina logických her!

Hudba: dubstep, pop

Taky si ráda přečtu nějaký ten kvalitní thriller nebo fantasy knihu!

Steam: Pokud si chcete pokecat,

Založit herní BLOG